studentbal 2017

När framtidens medborgare ber medelålderns (well) dito komma och uppträda/underhålla så plägar medelåldern lyssna och hörsamma denna de ungas åstundan.

Så samlades Kvartetten därför till säsongsavslutning å kungliga Dalregementets gamla lokaler, numera festvåning känd som Dalasalen, för tal, sång fest och gamman. Det är svårt att misslyckas med en positiv publik och för att citera kvällens högtidstalare:

 

När det kommer till hyllning gäller det att med de vackraste ord man känner beskriva någon eller något. Jag har ju funnit de vackraste ord som finns men de räcker liksom inte till. För hur ska man med vackra ord kunnat beskriva något som inifrån och ut är så obeskrivligt vackert som ni studenter? Och hur ska man under en ändlig tid kunna hylla något som är oändligt och hur kan man värdera det ovärderliga? Kära studenter, jag står som alltid hänförd, ja nästa golvad, av den totala eufori ni utstrålar. Det är helt klart ett fantastiskt jobb jag har. Bli lärare, studenter. På riktigt. Bli det. Till sist vill jag säga, förutom att jag fortfarande använder snapchat, att livet inte handlar om att i slutändan leva längst eller äga mest. Det handlar om att leva fullt ut i varje ögonblick. Man måste inte älska det man gör men man måste göra det man älskar. Och kom ihåg: det enda man behöver berusa sig av är livet, kärleken och kulturen. 

 

Förutom en liten fanborg för kvartettanhörigas studenter går vi nu till vila från slagsmål och sång.

Det har varit ett intensivt år.

Vill ni, så hörs vi säkert igen i höst.

strax efter uppträdande

 

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s