Urtima årsmöte

Vafalls! Tänker du. MDP:s ordinarie årsmöte går ju alltid av sin stapel i typ januari. För att ha det överstökat, liksom. Och du har helt rätt. Men nu har något hänt.

 

penna

 

Med anledning av (se bild) att en firma efterfrågat kontakt med vår marknadschef utlyses och kallas härmed Kvartetten till extra insatt årsmöte den 28/10.

Kvartetten har nämligen ingen marknadschef.

Tingen har nu fallit sig så att vi fått en penna med vår logga oss tillsända med önskan att vi ska köpa fler sådana. Detta är ingen liten sak och förtjänar vårt största allvar och omedelbara uppmärksamhet.

Ordförande har denna morgon meddelat företaget i fråga:

Bäste (företagets namn och referens)!

Mottag Vår djupt kända erkänsla och tacksamhet att Ni, när Ni stod i färd att med all den hantverkarskicklighet dito känslighet Ni antagligen är kända för, tillverka en penna medelst tryck, tänkte på Oss. Vi är Alla djupt rörda.   

Tack. 

Vi vill med detta elektroniska brev meddela att Vi tar Er gåva på största allvar och ämnar följa alla kända och upptänkliga seder, bruk och/eller regelverk i handhavandet av denna furstliga gåva. 

Följaktligen meddelas härmed att att MDP, innan Vi kan svara på huruvida Vi önskar fler högkvalitativa, storstilade, för att inte säga fantastiska, pennor med logga, först har att utse den marknadschef Ni genom Ert så vänliga brev adresserar – en procedur som enligt våra stadgar och urgamla seder görs på urtima årsmöte.

På detta årsmöte har Vi alltså å ena sedan utse högst eventuell Chef för Inre såväl som Yttre marknad(er) samt dennes ersättare, a.k.a VICE dito, vidare att besluta reglemente för dessa nyss utsedda ämbetsmän där noga och i detalj regleras och framgår hur Vi hanterar gåva av (exempelvis) penna med logga varefter inte kan uteslutas att denna gåva först måste återsändas Er för att sedan ännu en gång tillsändas oss (om detta ligger i linje med era styrdokument, vilja, lust, regler och seder) med adressat A) vår (förhoppningsvis utsedde) RegalieChef B) annan inom organisationen så som (för att nämna ett exempel) Vår arkivarie. 

Med vänlig hälsning Fredrik Adolphson Monsieur le Direkteur, Kundtjänst etcetra (men, för Ert vidkommande, tyvärr, inte Marknadschef) för MDP. 

Till Kvartetten har ett lite enklare budskap gått ut:

Sångarbröder!

Föredragningslista MDP extra årsmöte 28/10 kl 18.

1. Sång till dryck som kräftor kräva

2. Sång till dryck som råbiff kräva

3. Formalia

4. Ytterligare en (och annan) sång

etc

15. Högst eventuellt utseende av Marknadschef och dennes ersättare

16. Handhavande av gåva 

etc

Be there or be square

/Chefen

Vill du boka MDP för lite sång? Nu har du en gyllene chans! Säg bara till så skriver vi in ärendet i föredragningslistan på urtima årsmöte.

 

Annonser

En reaktion till “Urtima årsmöte

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s